Lækker vintersuppe
Her den anden dag, havde jeg lavet Ovnbagt Butternut Græskar. Dette efterlod mig et halvt græskar, og jeg tænkte at lave noget suppe ud af den, sammen med nogle pastinakker jeg havde liggende, og fryse det ned, så jeg havde aftensmad til nogen gange ;-)
Ingredienser:
1/2 butternut græskar
3 stk pastinak
1 rødløg
Hønseboullion
salt
peber
timian
Enkelt, sundt og lækkert
Fremgangsmåde:
Hak grønsagerne ud i store tern
Svits grønsagerne i lidt olie, sammen med et skvæt timiam
Hæld cirka 1.5 liter kogende vand op i, sammen med hønseboullionen
Lad det koge i 20 minutter, eller til grønsagerne er bløde
Blend det med en foodprocesser, og lad det koge igennem i et par minutter
Smag til med salt og peber
Værsgo!
Smager godt med lidt hjemmebag til :-)
Resultatet blev rigtig godt, og jeg havde bagt nogle grove boller, som bare smagte super godt til. Jeg har virkelig fået øjnene op for, hvor nemt det er at lave suppe, og ikke mindst billigt! En rigtig "tøm køleskab" ret! Nemt og lækkert!!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar